Erhan Terzi: Dağlar beni çağırıyor

Zigana Dağı’nda çığ düşmesi sonucu ölen Erhan Terzi’nin Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda okutman olduğu ve internetteki bir paylaşım sitesine “Dağlar beni çağırıyor, ama kızım bırakmıyor...” diye not yazdığı öğrenildi.Üniversitedeki öğrencilik yıllarından itibaren dağcılık faaliyetlerine katılan Terzi, çeşitli dağcılık kulüplerinde yöneticilik yapıyordu. Yaklaşık 3 yıl önce evlenen ve 1.5 yaşında kızı olan Erhan Terzi’nin yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları, ailesinin Yenicuma Mahallesi’ndeki evinde toplandı. Oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenince fenalık geçiren anne Remziye Terzi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Erhan Terzi: Dağlar beni çağırıyor
Erhan Terzi: Dağlar beni çağırıyorZigana Dağı’nda çığ düşmesi sonucu ölen Erhan Terzi’nin Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda okutman olduğu ve internetteki bir paylaşım sitesine “Dağlar beni çağırıyor, ama kızım bırakmıyor...” diye not yazdığı öğrenildi.

Üniversitedeki öğrencilik yıllarından itibaren dağcılık faaliyetlerine katılan Terzi, çeşitli dağcılık kulüplerinde yöneticilik yapıyordu. Yaklaşık 3 yıl önce evlenen ve 1.5 yaşında kızı olan Erhan Terzi’nin yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları, ailesinin Yenicuma Mahallesi’ndeki evinde toplandı. Oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenince fenalık geçiren anne Remziye Terzi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.