Emniyet Müdürümüz Burhan Gümüş Bayburt’a veda ediyor

Bazı emniyet müdürlerinin atanmalarına  ve yer değiştirmelerine ilişkin üçlü kararname Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Üçlü kararname, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın imzasını taşıyor. Kararnameye göre Bayburt Emniyet Müdürü Burhan Gümüş Bartın Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Bayburt Emniyet Müdürlüğüne ise Bartın Emniyet Müdürü Mesut İnce atandı. Bayburt’ta görev yaptığı süre içerisinde halktan biri gibi davranarak, Bayburt’un her sorunuyla yakından ilgilenen ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve ailesi böylelikle Bayburt’a veda edecek. Ailesi ile birlikte Bayburtlunun sevgisine mazhar olan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş’e yeni görevinde başarılar diliyor, Bayburt’a verdikleri hizmetten ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Emniyet Müdürümüz Burhan Gümüş Bayburt’a veda ediyor

Emniyet Müdürü Burhan GümüşBazı emniyet müdürlerinin atanmalarına  ve yer değiştirmelerine ilişkin üçlü kararname Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Üçlü kararname, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın imzasını taşıyor. Kararnameye göre Bayburt Emniyet Müdürü Burhan Gümüş Bartın Emniyet Müdürlüğüne atanırken, Bayburt Emniyet Müdürlüğüne ise Bartın Emniyet Müdürü Mesut İnce atandı. Bayburt’ta görev yaptığı süre içerisinde halktan biri gibi davranarak, Bayburt’un her sorunuyla yakından ilgilenen ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Emniyet Müdürü Burhan Gümüş ve ailesi böylelikle Bayburt’a veda edecek. Ailesi ile birlikte Bayburtlunun sevgisine mazhar olan Emniyet Müdürü Burhan Gümüş’e yeni görevinde başarılar diliyor, Bayburt’a verdikleri hizmetten ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.