Eğitim çalışanlarının sendika atağı sürüyor

Kısa adı TEÇ-SEN olan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Bayburt İl Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Törene; TEÇ-SEN Bayburt İl Başkanı Selami Birgül, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, Aydıntepe İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Şentürk, Demirözü İlçe Teşkilat Başkanı Nurullah Turanlı, davetliler ve sendika üyeleri katıldı. TEÇ-SEN Bayburt İl Temsilcisi olan Selami Birgül, sendika hakkında bilgiler verdi: “Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası 16 Haziran 2006 tarihinde kurulmuş olmasına rağmen şu an itibariyle Türkiye genelinde 12 bin üye sayısına ulaşmış ve 68 ilde temsilciliği bulunan güçlü bir sendika durumuna gelmiştir. 69 olan plaka numaramıza nazire yaparcasına sendika temsilciliğimizde yurt genelinde 69’uncu temsilci oldu.

Eğitim çalışanlarının sendika atağı sürüyor

TEÇ-SEN Bayburt İl Temsilciliği düzenlenen törenle açıldıKısa adı TEÇ-SEN olan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Bayburt İl Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Törene; TEÇ-SEN Bayburt İl Başkanı Selami Birgül, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, Aydıntepe İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Şentürk, Demirözü İlçe Teşkilat Başkanı Nurullah Turanlı, davetliler ve sendika üyeleri katıldı. TEÇ-SEN Bayburt İl Temsilcisi olan Selami Birgül, sendika hakkında bilgiler verdi: “Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası 16 Haziran 2006 tarihinde kurulmuş olmasına rağmen şu an itibariyle Türkiye genelinde 12 bin üye sayısına ulaşmış ve 68 ilde temsilciliği bulunan güçlü bir sendika durumuna gelmiştir. 69 olan plaka numaramıza nazire yaparcasına sendika temsilciliğimizde yurt genelinde 69’uncu temsilci oldu.

MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın, açılış töreninde eğitim çalışanlarının yanındaydıKısa süre içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde üye sayımızı il ve ilçeler bazında 150’ye çıkarmış bulunmaktayız. Hedefimiz 208 çalışanın kendi sendikaları olan Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası çatısı altında toplanmasıdır. Bundan da en ufak bir şüphemiz bulunmamaktadır.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.