Din Görevlileri Haftası başladı

Her yıl  ekim ayının ilk haftasında kutlanan Camiler ve Din görevlileri haftası bu yılda çeşitli etkinlikler eşliğinde kutlanacak. Bayburt Müftüsü Peyami Güngör, Demirözü Müftüsü Salih Özbek, Bayburt Müftü Yardımcısı Zekariya Çelik, Yeni Camii İmamı Enis Aslan ve Ulu Cami İmamı Zülküf Kocabey’den oluşan bir heyetle Camiler ve Din Görevlileri Haftası öncesinde Belediye Başkanı H.Ali Polat’ı ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında hafta içerisinde yapılacak etkinliklere değinen Bayburt Müftüsü Peyami Güngör, seminer ve konferansların düzenleneceğini açıkladı. Başkan Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Camiler ve Din Görevlilerinin haftasını kutladı.

Din Görevlileri Haftası başladı

Din Görevlileri Haftası başladıHer yıl  ekim ayının ilk haftasında kutlanan Camiler ve Din görevlileri haftası bu yılda çeşitli etkinlikler eşliğinde kutlanacak. Bayburt Müftüsü Peyami Güngör, Demirözü Müftüsü Salih Özbek, Bayburt Müftü Yardımcısı Zekariya Çelik, Yeni Camii İmamı Enis Aslan ve Ulu Cami İmamı Zülküf Kocabey’den oluşan bir heyetle Camiler ve Din Görevlileri Haftası öncesinde Belediye Başkanı H.Ali Polat’ı ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında hafta içerisinde yapılacak etkinliklere değinen Bayburt Müftüsü Peyami Güngör, seminer ve konferansların düzenleneceğini açıkladı. Başkan Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Camiler ve Din Görevlilerinin haftasını kutladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.