Dede Korkut Şöleni için ilk adım atıldı

Bayburt Dede Korkut 15. Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni öncesi üst komite üyeleri Belediye Meclis salonunda toplandı. Bu yıl 15-19 Temmuz 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan şölenler ile ilgili ön çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği toplantıda, şölenlerde sivil toplum kuruluşlarıyla hareket edilmesine karar verildi. Alt Komite üyelerinin görevlendirildiği toplantının ardından gerekli çalışmalar yapılarak, şölen programı netleştirilecek.  

Dede Korkut Şöleni için ilk adım atıldı

H.Ali Polat ve Erhan KarahanBayburt Dede Korkut 15. Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni öncesi üst komite üyeleri Belediye Meclis salonunda toplandı. Bu yıl 15-19 Temmuz 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan şölenler ile ilgili ön çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği toplantıda, şölenlerde sivil toplum kuruluşlarıyla hareket edilmesine karar verildi. Alt Komite üyelerinin görevlendirildiği toplantının ardından gerekli çalışmalar yapılarak, şölen programı netleştirilecek.

 

Toplantıya Vali Yardımcısı Erhan Karahan, Belediye Başkanı H.Ali Polat, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necati Ekici, Spor İl Müdürü Hatice Yazgan, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, Aras Tedaş İl Müdürü Ümit Merdan, Kültür Müdürü Hüseyin Günaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Selahaddin Kondolot, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Esnaf Odaları Başkanı Selahattin Karaman, Belediye Meclis Üyeleri Kadir Eşki ve Gültekin Çobanoğlu katıldı.
Bayburt Dede Korkut 15. Uluslararası Kültür ve Sanat Şöleni öncesi üst komite üyeleri Belediye Meclis salonunda toplandı

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.