Cumhurbaşkanı Gül’ün Bayburt ziyareti kesinleşti

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çarşamba günü önce Erzurum'u ardından da Bayburt'u ziyaret edecek. 23 Temmuz Erzurum Kongresi'nin 90. yıldönümü etkinliklerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için Erzurum'da hummalı bir hazırlık var. Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nce hazırlanan etkinlikler kapsamında Cumhuriyet'in ilk temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi'nin bütün boyutlarıyla ele alınacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de etkinliklere katılacak olması nedeniyle Erzurum'da büyük bir heyecan yaşanıyor. Etkinliklerin yapılacağı kongre binası önünde çevre düzenlemesi yapılırken, Havuzbaşı'ndaki Atatürk anıtı adeta sil baştan gözden geçirildi. 23 Temmuz günü Erzurum'a geçecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bir gün Erzurum'da kalacağı ve törenlerin ardından ilimiz Bayburt'a geleceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Gül’ün Bayburt ziyareti kesinleşti

Cumhurbaşkanı Gül’ün Bayburt ziyareti kesinleştiBayburt Postası - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çarşamba günü önce Erzurum'u ardından da Bayburt'u ziyaret edecek. 23 Temmuz Erzurum Kongresi'nin 90. yıldönümü etkinliklerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için Erzurum'da hummalı bir hazırlık var. Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nce hazırlanan etkinlikler kapsamında Cumhuriyet'in ilk temellerinin atıldığı Erzurum Kongresi'nin bütün boyutlarıyla ele alınacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de etkinliklere katılacak olması nedeniyle Erzurum'da büyük bir heyecan yaşanıyor. Etkinliklerin yapılacağı kongre binası önünde çevre düzenlemesi yapılırken, Havuzbaşı'ndaki Atatürk anıtı adeta sil baştan gözden geçirildi. 23 Temmuz günü Erzurum'a geçecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bir gün Erzurum'da kalacağı ve törenlerin ardından ilimiz Bayburt'a geleceği öğrenildi.

 

Uzun zamandır Cumhurbaşkanı ağırlamayan Bayburt, Gül’ün gelişiyle bu hasretini sonlandırmış olacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Bayburt programı ise henüz belli olmadı. Ayrıntılar www.bayburtpostasi.com.tr de olacak.

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.