Çiftçinin imdadına "Helikopter Ambulans" yetişti

Bölgede görev yapmaya başladığı günden itibaren acil müdahale gereken olay yerlerine zamanında ulaşan ve hastaları gerekli bölgelere taşıyan helikopter ambülans bir can daha kurtardı. Bayburt'ta bir anlık dikkatsizliğin sonucu traktörün hidrolik askı kollar arasına sıkıştıran İsmail Hakkı Tayfur, ambulans helikopterle Erzurum’a sevk edildi. Bayburt Genç Osman Stadyumuna inen Ambulans Helikopter, ağır yaralı olan İsmail Hakkı Tayfur’u (59) alarak Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Bayburt Merkez’e bağlı Tomlacık Köyü’nde yaşayan, geçimini tarım ve hayvancılık yaparak sağlayan 59 yaşındaki İsmail Hakkı Tayfur'un yaşadığı talihsiz olay şöyle gelişti:

Çiftçinin imdadına

İsmail Hakkı Tayfur, ambulans helikopterle Erzurum’a sevk edildiBölgede görev yapmaya başladığı günden itibaren acil müdahale gereken olay yerlerine zamanında ulaşan ve hastaları gerekli bölgelere taşıyan helikopter ambülans bir can daha kurtardı. Bayburt'ta bir anlık dikkatsizliğin sonucu traktörün hidrolik askı kollar arasına sıkıştıran İsmail Hakkı Tayfur, ambulans helikopterle Erzurum’a sevk edildi. Bayburt Genç Osman Stadyumuna inen Ambulans Helikopter, ağır yaralı olan İsmail Hakkı Tayfur’u (59) alarak Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Bayburt Merkez’e bağlı Tomlacık Köyü’nde yaşayan, geçimini tarım ve hayvancılık yaparak sağlayan 59 yaşındaki İsmail Hakkı Tayfur'un yaşadığı talihsiz olay şöyle gelişti:

Ambulans Helikopter Bayburt Genç Osman Stadyumuna indiTayfur, evinin önünde bulunan hayvan gübrelerini römorke yüklemek için traktörün hidrolik askı kollarına yükleyiciyi bağlamaya çalıştığı esnada, hidrolik askı kollarının hareket etmesi sonucu başı hidrolik askı kolları ile traktörün arasında sıkıştı. Ağır yaralanan ve yakınları tarafından Bayburt Devlet Hastanasi’ne getirilen İsmail Hakkı Tayfur'a (59), burada ilk müdahele yapıldı.

Bayburt Devlet Hastanesi yetkilileri, hayati tehlikesi bulunan İsmail Hakkı Tayfur için Erzurum’dan Ambulans Helikopter talebinde bulundu. Bunun üzerine Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bulunan  Sağlık Bakanlığı’nın Ambulans Helikopteri, Bayburt’a gelerek Genç Osman Stadyumuna indi. Bayburt Devlet Hastanesi’nden ambulansla stadyuma getirilen İsmail Hakkı Tayfur, Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tayfur'un hayati tehlikesi olduğu belirtildiTayfur Ailesine geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.