Bayır-Bucak Türkmenleri için çağrı

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, Bayır-Bucak Türkmenleri için çağrıda bulundu.

Bayır-Bucak Türkmenleri için çağrı
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, Bayır-Bucak Türkmenleri için çağrıda bulundu. Bayır-Bucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattıklarını açıklayan Kılıç, "Biz Ülkücüler olarak her zaman Türkmenler'in yanında olacağız. Maddi manevi elimizden gelen herşeyi Bayburt halkı ile beraber yapmaya hazırız" dedi.

Açıklamasında Suriye'de ateş altında olan Bayır-Bucak Türkmenleri'ne yeniden yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Kılıç, yapılacak olan yardımların Ülkü Ocakları İl Binası'nda teslim edilebileceğini söyledi.

Kılıç şu ifadeleri kullandı:

”Daha önce Türkmenler'e benzer yardımların yapıldı ve yine ihtiyaç olduğundan bu yardımlar yeniden başlatıldı. Selçuklu Devleti’nin ve Osmanlı Devleti’nin bizlere yadigarı olan Bayır-Bucak Türkmenleri genellikle yaşlı, kadın ve çocuklardan oluşan soydaşlarımız varlık mücadelesi vermektedir. Biz Ülkücüler olarak her zaman Türkmenlerin yanında olacağız. Maddi manevi elimizden gelen herşeyi Bayburt halkı ile beraber yapmaya hazırız. Bu bağlamda halkımızdan beklediğimiz, kuru gıda, un, şeker, çay, çocuk maması, çocuk giysisi, yatak, yorgan, battaniye, kışlık kıyafet acil olarak ihtiyaç duyulan yardımlardır."

İletişim için:
Ülkü Ocakları İl Binası
0(545) 282 6691
0(531) 969 2856
0(531) 494 5296

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.