Bayburt’un “İlk Bayan Başkanı” koltuğa yakıştı

Bayburt Postası – 29 Mart 2009 seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilen AKP’li Miyeser Ağın ve MHP’li Leyla Koçyiğit Bayburt Belediyesi tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş, ilk bayan Meclis üyeleri olmuşlardı. Bayburt Belediyesi bünyesinde ikinci bir ilk ise geçtiğimiz hafta yaşandı. Belediye Başkanı H.Ali Polat’ın il dışına çıkması nedeniyle göreve vekaleten Meclis üyesi Miyesser Ağın geldi. Başkanlık görevini vekaleten yürütecek olan Ağın, Bayburt Belediyesi tarihinde ilk bayan Başkan Vekili olma ünvanını aldı. Vekil Başkan Miyesser Ağın, heyecanlı olduğunu ve kısa süreliğinede olsa üstlenmiş olduğu görevin ve bir ilk olmasının kendisine gurur verdiğini söyledi.

Bayburt’un “İlk Bayan Başkanı” koltuğa yakıştı

Belediye Başkan Vekili Miyesser Ağın Bayburt Postası – 29 Mart 2009 seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilen AKP’li Miyeser Ağın ve MHP’li Leyla Koçyiğit Bayburt Belediyesi tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş, ilk bayan Meclis üyeleri olmuşlardı. Bayburt Belediyesi bünyesinde ikinci bir ilk ise geçtiğimiz hafta yaşandı. Belediye Başkanı H.Ali Polat’ın il dışına çıkması nedeniyle göreve vekaleten Meclis üyesi Miyesser Ağın geldi. Başkanlık görevini vekaleten yürütecek olan Ağın, Bayburt Belediyesi tarihinde ilk bayan Başkan Vekili olma ünvanını aldı. Vekil Başkan Miyesser Ağın, heyecanlı olduğunu ve kısa süreliğinede olsa üstlenmiş olduğu görevin ve bir ilk olmasının kendisine gurur verdiğini söyledi.

Ağın, bir bayan olarak Bayburtlu bayanların siyaset yapması gerektiğini ve şehre katkı sağlamaları gerektiğini belirtti. Meclis Üyeliği süresince Bayburtlu bayanlar için önemli projelerinin olduğunu ifade eder Ağın, Belediyenin imkanları dahilinde bunları hayata geçireceklerini söyledi.

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link vrilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.