Bayburt'ta Hollywood filmi gibi soygun

Dün gece Bayburt’ta daha önce belki de hiç yaşanmamış bir olay yaşandı. Bayburt Şairzihni caddesinde bulunan Elif Kuyumcusu, Hollwood filmlerindekine benzer bir yöntemle soyuldu. Kuyumcu dükkanına, bitişikte ki dükkandan açtıkları tünelle giren hırsızlar, yaklaşık 35 kilo altını alarak kayıplara karıştı. Bir çok Amerikan filmlerine konu olan soygun şekli, Bayburt’ta şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü, Türkiye’de hırsızlık olaylarının en az yaşandığı iller arasında olan Bayburt, bu tarz bir soygunu ilk kez yaşıyordu. Nurettin Burak’a ait “Elif” isimli işyerine bitişik işyerlerinden tünelle ulaşan hırsızların, ana kasayı oksijen kaynağı kullanarak açtıkları belirlendi. Kasada bulunan yaklaşık 35 kilogram altın, bir miktar Türk lirası ve dövizi alarak kayıplara karışan hırsızlar, soygunda kullandıkları malzemeleri olay yerinde bıraktı.

Bayburt'ta Hollywood filmi gibi soygun

Bayburt'ta Hollywood filmi gibi soygunDün gece Bayburt’ta daha önce belki de hiç yaşanmamış bir olay yaşandı. Bayburt Şairzihni caddesinde bulunan Elif Kuyumcusu, Hollwood filmlerindekine benzer bir yöntemle soyuldu. Kuyumcu dükkanına, bitişikte ki dükkandan açtıkları tünelle giren hırsızlar, yaklaşık 35 kilo altını alarak kayıplara karıştı. Bir çok Amerikan filmlerine konu olan soygun şekli, Bayburt’ta şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü, Türkiye’de hırsızlık olaylarının en az yaşandığı iller arasında olan Bayburt, bu tarz bir soygunu ilk kez yaşıyordu. Nurettin Burak’a ait “Elif” isimli işyerine bitişik işyerlerinden tünelle ulaşan hırsızların, ana kasayı oksijen kaynağı kullanarak açtıkları belirlendi. Kasada bulunan yaklaşık 35 kilogram altın, bir miktar Türk lirası ve dövizi alarak kayıplara karışan hırsızlar, soygunda kullandıkları malzemeleri olay yerinde bıraktı.





Olay yerine gelen polis, geniş çaplı operasyon başlattıSabah erken saatlerde işyerine gelen Nurettin Burak, duvarda açılan deliği ve kesilmiş kasa ile karşılaşınca polise haber verdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sabah erken saatlerde işyerine gelen Nurettin Burak, duvarda açılan deliği ve kesilmiş kasa ile karşılaşınca polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerinde bilgi topladı. Olay yeri inceleme ekipleri ise parmak izi ve delil aradı. Kaçan hırsızların yakalanması için polis geniş çaplı bir operasyon başlattı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.