Bayburt’a atanan Akyüz, 29 yaşında

Bayburt Postası -  İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Tutak Kaymakamlığı’ndan Bayburt Vali Yardımcılığına atanan Mehmet Ali Akyüz, genç yaşıyla dikkat çekiyor. 29 yaşında olan Akyüz, Ağrı'nın Tutak ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde halk tarafından çok sevildi. Özellikle eğitim konusunda yaptığı çalışmalar ile Ağrılı öğrenciler tarafından çok sevildi. 2007 yılından itibaren Tutak Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Ali Akyüz, artık Bayburt Vali Yardımcısı olarak görev yapacak. 1980 İstanbul doğumlu olan Mehmet Ali Akyüz, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2002 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. 2003 yılı Şubat ayında Sakarya Kaymakam adayı olarak mesleğe katıldı.

Bayburt’a atanan Akyüz, 29 yaşında

Bayburt Vali Yardımcılığına atanan Mehmet Ali Akyüz, 29 yaşında...Bayburt Postası -  İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama ile Tutak Kaymakamlığı’ndan Bayburt Vali Yardımcılığına atanan Mehmet Ali Akyüz, genç yaşıyla dikkat çekiyor. 29 yaşında olan Akyüz, Ağrı'nın Tutak ilçesinde görev yaptığı süre içerisinde halk tarafından çok sevildi. Özellikle eğitim konusunda yaptığı çalışmalar ile Ağrılı öğrenciler tarafından çok sevildi. 2007 yılından itibaren Tutak Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Ali Akyüz, artık Bayburt Vali Yardımcısı olarak görev yapacak. 1980 İstanbul doğumlu olan Mehmet Ali Akyüz, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra 2002 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. 2003 yılı Şubat ayında Sakarya Kaymakam adayı olarak mesleğe katıldı.

 

Akyüz, Ağrılı miniklerin sevgilisi halindeydi...Samsun-Asarcık, Sakarya-Sapanca ve Taraklı, Ordu-Aybastı İlçelerinde Kaymakam Vekilliğinde bulundu. Bakanlık tarafından yabancı dil eğitimi için 1 yıl süreyle İngiltere Leicester’a gönderildi. Yurt dışı dönüşü Kaymakamlık kursunu başarıyla bitirerek Eskişehir Han İlçesine atandı. Buradaki görevini başarıyla tamamladıktan sonra Ağrı Tutak kaymakamlığına atandı. İyi derecede İngilizce bilen Akyüz, son atama ile Bayburt Vali Yardımcılığına atandı.


YASAL UYARI: www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link vrilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.