Bayburt Vali Yardımcısı Öztürk, görevine başladı

Bayburt Vali Yardımcısı Coşkun Öztürk, görevine başladı.

Bayburt Vali Yardımcısı Öztürk, görevine başladı
Bayburt Postası - Hemşin Kaymakamlığı'ndan Bayburt Vali Yardımcılığı görevine atanan Öztürk, kente gelerek yeni görevine başladı. 

Öztürk, kendisine bu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile diğer ilgililere teşekkür etti.

Görevleri gereği vatandaşlara hizmet noktasında ülkenin her yerinde aynı hassasiyetle hareket etiklerini belirten Öztürk, ancak bölgeden bir kişi olarak Bayburt'a daha bir fazla hizmet etme gayreti içerisinde olacağını ifade etti.

Öztürk, Bayburt'taki görev süresince gece gündüz demeden vatandaşlara hizmet etme noktasında Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ile hareket ederek hizmetler üreteceğini anlatarak, "Bayburt'tan ayrılırken yaptığımız güzel ve faydalı hizmetlerle anılma gayesiyle çalışmalar yapacağız. İnşallah, vatandaşlarımızla kuracağımız iyi ve güzel dostluklarla Bayburt'a faydalı olmak için her alanda güzel çalışmalar yapacağız." diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Coşkun öztürk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.