Bayburt halısı, köşk yolcusu

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Gül’ün Bayburt gezisinin ilk durağı Bayburt Valiliği oldu. Valilik balkonundan halka hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra bir süre Bayburt Valisi Kerem Al ile özel bir görüşme yaptı. Daha sonra basına açık bölümde Bayburt Valisi Kerem Al tarafından Cumhurbaşkanı Gül’e özel bir Bayburt halısı takdim edildi. Halıyı bir süre inceleyen Cumhurbaşkanı Gül, çok beğendiğini söyleyerek teşekkür etti.   

Bayburt halısı, köşk yolcusu

Bayburt Valisi Kerem Al tarafından Cumhurbaşkanı Gül’e özel bir Bayburt halısı takdim edildi...Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Gül’ün Bayburt gezisinin ilk durağı Bayburt Valiliği oldu. Valilik balkonundan halka hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra bir süre Bayburt Valisi Kerem Al ile özel bir görüşme yaptı. Daha sonra basına açık bölümde Bayburt Valisi Kerem Al tarafından Cumhurbaşkanı Gül’e özel bir Bayburt halısı takdim edildi. Halıyı bir süre inceleyen Cumhurbaşkanı Gül, çok beğendiğini söyleyerek teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI; www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.