Bayburt Belediyesi’nde bayramlaşma

Ramazan Bayramı  buluşmalarına Tuzcuzade Mahalle odasında gerçekleşen genel bayram kutlaması ile başlayan Belediye Başkanı H. Ali Polat, daha sonra makamına geçerek, belediye personeli ile bir araya geldi. Belediye personelinin bayramını kutlayan Başkan Polat, devam eden yatırımlardan söz açarak, “bayram tatilinin ardından çalışmalara kaldığımız yerden dört elle sarılmalıyız” dedi. Bayburt Belediyesi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya Belediye personelinin yanı sıra Belediye Meclis üyeleride katıldı.  

Bayburt Belediyesi’nde bayramlaşma

Bayburt Belediyesi’nde bayramlaşma...Ramazan Bayramı  buluşmalarına Tuzcuzade Mahalle odasında gerçekleşen genel bayram kutlaması ile başlayan Belediye Başkanı H. Ali Polat, daha sonra makamına geçerek, belediye personeli ile bir araya geldi. Belediye personelinin bayramını kutlayan Başkan Polat, devam eden yatırımlardan söz açarak, “bayram tatilinin ardından çalışmalara kaldığımız yerden dört elle sarılmalıyız” dedi. Bayburt Belediyesi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya Belediye personelinin yanı sıra Belediye Meclis üyeleride katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.