Başkandan 30 Ağustos Mesajı

Bayburt Postası – Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, yaptığı yazılı açıklama ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününü kutladı. Başkan Polat, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos, Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Türk ordusunun azmi ve cesareti sayesinde 30 Ağustos 1922´de kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Türk Ordusu’nun gücünü dünyaya gösterdiği gibi, Anadolu’nun Türk Vatanı olduğunu da ispatlamıştır. 1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapılarını Türklere açan kahraman ordumuz, 30 Ağustos Zaferi ile Anadolu Toprakları’nın Türk Vatanı olduğunu, önünde durulmaz bir iradeyle tüm dünyaya ispatlamıştır.

Başkandan 30 Ağustos Mesajı

Bayburt Belediye Başkanı H.Ali PolatBayburt Postası – Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, yaptığı yazılı açıklama ile 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününü kutladı. Başkan Polat, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos, Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Türk ordusunun azmi ve cesareti sayesinde 30 Ağustos 1922´de kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Türk Ordusu’nun gücünü dünyaya gösterdiği gibi, Anadolu’nun Türk Vatanı olduğunu da ispatlamıştır. 1071 Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapılarını Türklere açan kahraman ordumuz, 30 Ağustos Zaferi ile Anadolu Toprakları’nın Türk Vatanı olduğunu, önünde durulmaz bir iradeyle tüm dünyaya ispatlamıştır.

30 Ağustos Zafer Bayramında bu ülkeyi bizlere miras bırakan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, bu vesile ile 30 Ağustos Zafer bayramını ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.