Aydoğan, veda ediyor

Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, veda ziyaretlerine başladı. 2012 yılı Aralık ayında Bayburt’a atanan ve 1 yıldır Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Celal Aydoğan 01 Ocak 2013 tarihi itibariyle emekliye ayrılıyor.

Aydoğan, veda ediyor

Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, veda ziyaretlerine başladı. 2012 yılı Aralık ayında Bayburt’a atanan ve 1 yıldır Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Celal Aydoğan 01 Ocak 2013 tarihi itibariyle emekliye ayrılıyor.

Veda ziyaretleri çerçevesinde Belediye Başkanı Hacı Ali Polat’ı makamında ziyaret eden Celal Aydoğan, Bayburt’ta görev yaptığı sürece Bayburt Belediyesi ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirterek, Başkanı Polat’a koordinasyonlu çalışmaları için teşekkür etti. Türkiye’nin en huzurlu şehrinde görev yapmaktan da ayrıca çok mutlu olduğunu dile getiren Aydoğan, Bayburt’tan çok memnun bir şekilde ayrılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Polat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Celal Aydoğan’ın Bayburt'taki asayişin sağlanmasında gayret sarf ettiğine dikkat çekti. Türkiye’nin en huzurlu şehri olan Bayburt’u daha da sağlıklı ve huzurlu kent oluşturma çalışmalarının olduğunu ve bu güzelliklerin korunması yönünde çaba gösterdiğine işaret eden Belediye Başkanı Polat, İl Emniyet Müdürü Aydoğan nezdinde tüm teşkilata teşekkür etti.

Belediye Başkanı Polat, Müdür Aydoğan’a Bayburt taşından üretilmiş Kop Şehitleri Anıtı maketini hediye ederek, sağlıklı ve mutlu bir hayat gerçirmesi temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.