Akkoyunlu: Bayburt'taki coşku onu çok mutlu etmişti

Büyük Birlik Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı H. Haluk Akkoyunlu ile az önce görüştük. Parti binasında taziyeleri kabul eden Akkoyunlu, çok üzgün. 5 gün önce Bayburt’ta olan Yazıcıoğlu ile anıları, onun için çok taze. Saat Kule Meydanı’nda partilileri beraber selamlamış, el ele vererek poz vermişlerdi: - Haluk bey, başımız sağolsun… - Tüm Türkiye’nin başı sağolsun. - Nasılsınız diye sormayacağım, çünkü tahmin ediyorum. Lütfen metanetli olun. Neler söylemek istersiniz?  - Öncelikle, tüm siyasi partilere, bizi bu acı günümüzde yanlız bırakmadıklarından dolayı, seçim çalışmalarını bırakarak burada bizlerle oldukları için çok teşekkür ediyorum. Tüm Türk İslam aleminin başı sağ olsun. Acımız çok büyük.

Akkoyunlu: Bayburt'taki coşku onu çok mutlu etmişti

Yazıcıoğlu, hafta başında Bayburt'taydıBüyük Birlik Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı H. Haluk Akkoyunlu ile az önce görüştük. Parti binasında taziyeleri kabul eden Akkoyunlu, çok üzgün. 5 gün önce Bayburt’ta olan Yazıcıoğlu ile anıları, onun için çok taze. Saat Kule Meydanı’nda partilileri beraber selamlamış, el ele vererek poz vermişlerdi: - Haluk bey, başımız sağolsun… - Tüm Türkiye’nin başı sağolsun. - Nasılsınız diye sormayacağım, çünkü tahmin ediyorum. Lütfen metanetli olun. Neler söylemek istersiniz?  - Öncelikle, tüm siyasi partilere, bizi bu acı günümüzde yanlız bırakmadıklarından dolayı, seçim çalışmalarını bırakarak burada bizlerle oldukları için çok teşekkür ediyorum. Tüm Türk İslam aleminin başı sağ olsun. Acımız çok büyük.

 

- Hafta başında Sayın Yazıcıoğlu Bayburt’taydı. Beraberdiniz. Neler yaşadınız?

- Sayın Yazıcıoğlu, en iddialı illerinden birinin de Bayburt olduğunu açıklamıştı. Biz de bu sözünden, bu beklentisinden güç almıştık. Bayburt’ta ki coşkuyu, sevgiyi, kendisini karşılamaya gelen insanları görünce çok mutlu olmuştu. İnşallah ona vermiş olduğumuz sözü tutacağız.

- Tekrar başımız sağolsun.
- Sağ olun. Tüm Türklerin başı sağ olsun.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.