15 Temmuz Gazisi Selmani Terzi taburcu edildi

Darbecilerin en ağır saldırısını yaptığı Ankara Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı'na düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan ve bacağını kaybeden Selmani Terzi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

15 Temmuz Gazisi Selmani Terzi taburcu edildi
Bayburt Postası - 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde yaralanan Özel Hareket Polisi Bayburtlu Selmani Terzi taburcu oldu. Darbecilerin en ağır saldırısını yaptığı Ankara Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı'na düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan ve bacağını kaybeden Selmani Terzi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Ailesi Bayburt Arpalı'da da ikamet eden Selmani Terzi, Sur'da başlatılan operasyonlara katıldıktan sonra geçtiğimiz aylarda Gümüşhane'de gerçekleşen terör olaylarında da görev almıştı. Son olarak Kenya'ya dış göreve çıkmaya hazırlanan Selmani Terzi, FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde ağır yaralandı. Terzi, darbecilerin kontrolündeki F-16'nın bombalı saldırısına uğrayan 17 şehidin verildiği saldırıdan yaralı olarak kurtulmuştu.

Bakan Ağbal ve Başkan Terzi ziyaret etti

15 Temmuz'da başlayan darbe girişiminin ertesi günü Ankara'ya giden Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, çok yakın akrabası olan Özel Hareket Polisi Selmani Terzi'yi ziyaret etti. Maliye Bakanı Naci Ağbal ile birlikte gazi polisi ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Terzi, "Yakın akrabam. Babasıyla amca çocuğuyuz. Kışın Ankara Gölbaşı'nda, yazın Arpalı'da kalan bir aile. Bu hain saldırıda evladımız bacağını kaybetti" dedi.

Bakan Ağbal ile birlikte darbe gecesi yapılan saldırıların ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıları ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Terzi, "15 Temmuz'da başlayan darbe girişiminin ertesi günü Ankara'ya gittim. Sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal ile Ankara Numune Hastanesi'nde yoğun bakımda yatmakta olan yeğenimiz Özel Harekat Polisi Selmani Terzi ve olaylar nedeni ile hastanede yatmakta olan diğer yaralıları ziyaret ettik. Devletimize ait silahlarla vatan hainleri, satılmışlar, bu milletin vermiş olduğu vergilerle maaşlarını alıp çoluk çocuklarına yediren, devletin silahlarını gasp edip meclisi, özel harekat merkezini, mit müsteşarlığını bombalayan hatta halkının üzerine ateş edip silahla tarayan satılmış insanların neler yaptığını yaşayanlardan bire bir dinledik. Devlete düşen ve o insanların da bakanımızdan bir ortak talepleri vardı. Yaralı asker ve sivil kardeşlerimiz, "Biz vatanımız ve devletimiz için can vermeye hazırız, bir daha olsun bir daha canımızı ortaya koyarız, tek isteğimiz bu vatan hainlerinin cezalarının verilmesini istiyoruz" dediler. Bu vesile ile hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Tüm yaralılarımıza ve aziz milletimize geçmiş olsun." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu Salih 8 yıl önce

Kardeşimize ALLAH tan şifalar, şehit olanlara ALLAH tan rahmet diliyorum.
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber
Sana agu şunu açmış duruyor Peygamber