Yıldırım kardeşlerin cenazeleri toprağa verildi

Bayburt'ta, Çoruh Nehri'nde akıntıya kapılarak boğulan iki kardeşin cenazeleri toprağa verildi.

Yıldırım kardeşlerin cenazeleri toprağa verildi
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Çoruh Nehri'nde akıntıya kapılarak boğulan iki kardeşin cenazesi toprağa verildi.


Merkeze bağlı Baksı köyünde, serinlemek için girdikleri Çoruh nehrinde akıntıya kapılarak boğulan, Ferhat Yıldırım ile kardeşi Melih Yıldırım'ın cenazeleri otopsi için kaldırıldıkları  Bayburt Devlet Hastanesi morgundan alınarak Darıca köyüne getirildi. Köy camisinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında 2 kardeşin cenazesi toprağa verildi.

Cenaze namazına baba Dursun Yıldırım, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Genç kardeşlerimiz Ferhat ve Melih Yıldırım'a Allah'tan rahmet, acılı Yıldırım ailesine Bayburt Postası olarak başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuz Akdeniz 9 yıl önce

Allahım Her iki kardeşimize de Rahmet, Kederli ailesine de sonsuz sabırlar versin. Rabbim kimseyi evlatıyla sınamasın..

Avatar
Araf Bakan 9 yıl önce

Rabbim ailesine sabır versin.
Mekanları cennet olsun, ailesine baş sağlığı diliyorum. Annemin akrabası olan Dursun Yıldırım'ı vakur duruşundan dolayı taktir ediyorum.
Diyecek birşey bulamıyorum çok acı bir kader, Rabbim ölenlere rahmet kalanlara sabır ıhsan etsin...