Yangına uykuda yakalanan 4 yaşındaki çocuk öldü

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bakıcı ailenin kaldığı çiftlik evinde çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk öldü. Dudu Köyü'nde bulunan Seyfettin Sav'a ait çiftlikte Fatih ve Ayşe Yılmaz çiftinin çocuklarıyla kaldığı alt katı ahır...

Yangına uykuda yakalanan 4 yaşındaki çocuk öldü
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bakıcı ailenin kaldığı çiftlik evinde çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk öldü.

Dudu Köyü'nde bulunan Seyfettin Sav'a ait çiftlikte Fatih ve Ayşe Yılmaz çiftinin çocuklarıyla kaldığı alt katı ahır olarak kullanılan evin çatısında sabah saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken Fatih ve Ayşe Yılmaz, çifti dışarı çıkmayı başardı. Ayrı odada bulunan ve yangını uykuda yakalanan çocukları Hasan Yılmaz ise odasından çıkmayı başaramadı. Alevlerin içinde kalan çocuk yanarak hayatını kaybetti.

Kaynarca Belediyesi itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın 1 saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yangında çocuklarını kaybeden çift, sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri çifte müdahale etti. Ölen çocuğun cesedi, savcının yaptığı inceleme sonrası itfaiye ekiplerince çıkartılarak Kaynarca Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Çocuğun cesedi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Savcılık, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.