Vali yardımcısıyım dedi, Başkanı dolandırdı!

Belediye başkanını dolandırmak isteyen zanlı suçüstü yakalandı...

Vali yardımcısıyım dedi, Başkanı dolandırdı!
Bayburt Postası - Ordu'da kendisini vali yardımcısı olarak tanıtıp Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar'dan "şehit ailesine yardım edeceğiz" diyerek para talep eden bir kişi emniyet ekiplerince suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, zanlı N.K (22) Belediye Başkanı Bahtiyar'ı cep telefonundan arayarak, "Başkanım bir şehit ailemizin çocuğu üniversitede okuyor ve acil paraya ihtiyacı var. Size bir arkadaşı yönlendireceğim kendisine 750 lira vermenizi rica ediyorum. Biz size daha sonra iade edeceğiz" dedi. 

Bahtiyar da bunun üzerine "buyursun gelsin" cevabını vererek söz konusu kişiyi belediyeye davet etti. 

Daha sonra durumdan şüphelenen Bahtiyar, vali yardımcılarıyla görüşerek böyle bir yardım talep edilip edilmediğini sordu. Vali yardımcılarından gelen "hayır" cevabı üzerine Bahtiyar, ilçe emniyet yetkililerine durumu bildirdi. 

Talep ettiği parayı almak üzere belediye binasına gelen zanlı N.K, burada emniyet ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. 

Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.