TIR’la otomobil çarpıştı, 2 yaralı var

Erzurum'un Aşkale ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

TIR’la otomobil çarpıştı, 2 yaralı var
Bayburt Postası - Erzurum'un Aşkale ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, bugün Aşkale Kop geçidi Pırnakaban köyü mevkiinde meydana geldi. Bayburt Erzurum istikametine seyir halindeki Eyüp Oğuz kontrolündeki 33 BJA 87 Plakalı Tır virajı alamayarak karşı şeritte Aşkale'den Bayburt istikametine gitmekte olan 69 AN 184 plakalı otomobili altına alarak yolun kenarında şarampole yuvarladı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinden geçen diğer sürücüler tarafından yapılırken bölgeye Jandarma, Polis, Ambulans ve İtfaiye ekipleri çağrıldı.

Alınan bilgiye göre; Irak'a donmuş tavuk götüren Tır virajı alamayarak karşı şeritte ki seyir halindeki otomobili altına alarak takla attı. Olayda Tır sürücüsü E. O kazayı hafif yaralarla atlatırken otomobilden çıkarılıp Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edilen S.Ç'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerindeki kaza yapan araçlar ve etrafa saçılan parçalar Erzurum Büyükşehir Belediyesi Aşkale İtfaiye Hizmetleri tarafından temizlenerek trafik normal akışına döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haluk 8 yıl önce

Allahsabirversin ayilesine