Sivas'ta 2 yük treni çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Sivas'ın Kangal ilçesinde, 2 yük treninin çarpışması sonucu 1 makinist öldü, 1 makinist yaralandı.

Sivas'ta 2 yük treni çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Sivas'ın Kangal ilçesinde, 2 yük treninin çarpışması sonucu 1 makinist öldü, 1 makinist yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sivas'tan Malatya'ya travers taşıyan makinistler Ramazan Ağbaba (51) ve Reşat Aşkın (21) yönetimindeki 53026 sefer sayılı yük treni, Kangal ilçesine bağlı Çetinkaya köyü yakınındaki Koçköprü altındaki yol ayrımında, Malatya'dan Sivas'a gelen 53293 sefer sayılı makinistlerinin kimliği henüz öğrenilemeyen boş yük treninin vagonlarına çarptı.

Kazada ağır yaralanan Ağbaba ve Aşkın, Kangal Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bayburt Gökçedere beldesi nüfusuna kayıtlı olan Reşat Aşkın, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erzincan Üniversitesi Refahiye MYO Raylı Sistemler Teknolojisi bölümü mezunu olan Aşkın'ın, 2 yıldır makinistlik yaptığı bildirildi. 

Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Ağbaba'nın da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada, çok sayıda vagon devrildi.

Otopsisi yapıldıktan sonra Aşkın’ın cenazesi Bayburt’un Gökçedere beldesine getirilerek toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.