Ramazan Pidesi'ne gizli zam!

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmesi pidenin fiyatları belli oldu.

Ramazan Pidesi'ne gizli zam!
Bayburt Postası - Ramazan ayında sofraların vazgeçilmesi pidenin fiyatları belli oldu. Yeni tarifeye göre 520 gram yumurtasız pide 3,00 TL, 520 gram yumurtalı pide ise 3,50 TL'den sofralardaki yerini alacak. 

2016 yılında 600 gram yumurtasız pide 3,00 TL, 600 gram yumurtalı pide ise 3,50 TL'den satılmıştı. Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının aldığı karara göre Ramazan Pidesi 80 gram gramajından düşülmak kaydıyla zam görmüş oldu.

Anahtar Kelimeler:
BayburtRamazan Pidesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
celil 7 yıl önce

almayalım

Avatar
nazım 7 yıl önce

kimse yemesin bakalım ne olacak. almayın.

Avatar
rambo yağız 7 yıl önce

VAllah bunlar ramazan fırsatcıları yazıklar olsun ne diyem yuhhhh

Avatar
bayburtlu 7 yıl önce

Küçük getirisi yok düşüneni yok ama götürüsü çok artık dışarda ki insan burası için kötü bişey diyosa 2 ye katlayıp bende diyorm. Devam böyle

Avatar
Nasıl bi milletiz. 7 yıl önce

Aç bir millet olma yolunda devam ediyoruz sürümden değil az satıp çok kazanma peşideyiz. Yazıklar olsun her yıl ramazan pidesi alıyordum ama bu yıl bir tane bile pide almayacagım.

Avatar
ali 7 yıl önce

ekmeğe zam yapılmıyorda pideye neden yapılıyor ayıp ramazan geldiğinde fırsatçılar boş durmuyor bırakında insanlar hiç değilse ramazanı huzur içinde geçirsin karınları ekmek görsün aç insan çok herkesin gelir seviyesi memur müdür ayarında değil şimdi bakın kontrol yok herkes tatlı satacak ve aynı zamanda zehir nasıl yağ kullanıyorlarsa en merkezi yerler bile zehir zatıyor

Avatar
iso 7 yıl önce

ekmeği poşete koyarken parmaklarını yalamalarıda cabası!!!!

Avatar
bayburtlu 7 yıl önce

Almayın almayın almayın