Otomobilin çarptığı lise öğrencisi hayatını kaybetti!

Bayburt'ta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpan lise öğrencisi yaşamını yitirdi.

Otomobilin çarptığı lise öğrencisi hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - Genç Osman Mahallesi 21 Şubat Caddesi'nde H.T'nin kullandığı 69 AAB 470 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Lise 9. sınıf öğrencisi Muhammet Okur'a (15) çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Okur, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Okur, burada yapılan müdahalenin ardından sevk edildiği Erzurum'daki hastanede hayatını kaybetti.

Sürücü H.T. polis ekiplerince gözaltına alındı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reis 5 yıl önce

trafik polisi park halindeki araclara ceza kesecegine kavsaklarda dursun bilincsiz arac kullananlara ceza kessin motor kullanan cocuklar ayrica hem yayalara hem araclara buyuk tehlike yuzde 99 ununda ehliyeti vs yok

Misafir Avatar
Reis Tepen 5 yıl önce @reis

Hayırdır Koçum Trafik Polisleri kuyruğunamı bastı adam gibi araba kullanacaksın, kurbanda danaya girer gibi 4 ortak araba alıp hava atmayacaksın hava atarsan havanı alırlır
Selam ve saygılarla

Beğenmedim! (1)
Avatar
Özlü 5 yıl önce

Çocuğumuza Allahtan rahmet, kederli ailesi ve arkadaşlarına sabırlar diliyorum.Mekanı Cennet olsun inşAllah.Kazada adı geçen öğretmenimize de rabbim yardım etsin.Çok merhametli ve Vicdanlıdır.Keşkelerinin altında sağlığını korur inşAllah, çocuklarının ona daha çok ihtiyacı var.Başın sağolsun Hasyurt.