O ilde ramazan davulu yasak!

"Gece geç saatlerde davul çalınması rahatsızlık yaratmakta."

O ilde ramazan davulu yasak!
Giresun Belediye Başkanvekili Ahmet Yusufağaoğlu, Giresun'da ramazan davulu yasağı uygulanacağını söyledi. Yusufağaoğlu, yaptığı açıklamada, belediye meclisinin geçen yıl davul yasağı kararı aldığını anımsattı.

Bir grup davulcudan ramazan ayında davul için başvuruda bulunulduğunu ancak belediye encümeninin geçtiğimiz yıl aldığı yasak kararının bu sene de devam etmesi yönünde karar aldığını dile getiren Yusufağaoğlu, "Gece geç saatlerde davul çalınması rahatsızlık yaratmakta. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda encümenimiz davul çalınma isteğini reddetti. Geçtiğimiz yıl alınan yasak kararı bu ramazan ayında da devam edecek" dedi.

Yusufağaoğlu, belediyenin ramazan ayı süresince Atatürk Meydanı'nda fasıl başta olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini, ücretsiz olan etkinliklere tüm vatandaşların davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.