Motorin hırsızı Bayburt'ta yakalandı!

Gümüşhane'de bir şantiyedeki iş makinesinden mazot çaldığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Motorin hırsızı Bayburt'ta yakalandı!
Bayburt Postası - Edinilen bilgiye göre, Arzular Beldesi'ndeki bir kil ocağındaki iş makinesinden mazot çalındığını farkeden işletme sorumlusu, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, iş makinesinin depo kısmını kırmaya çalışan A.S'yi suç üstü yakalayarak göz altına aldı.

Zanlının ifadelerinden yola çıkarak araştırma yapan jandarma ekipleri, A.S'yi olay yerine bırakan bir kamyonet olduğunu ve kamyonetin Bayburt istikametine gittiğini belirledi.

Aracı takibe alan ve Bayburt'ta durduran ekipler, araçta yaptıkları aramada, 32 adet 30 litrelik bidon ve 5 metrelik hortuma el koyarak araç sürücüsü A.Ç'yi göz altına aldı.

Ekiplerce yapılan kontrollerde zanlılardan A.S'nin resmi belgede sahtecilik suçundan, A.Ç'nin ise daha önce karıştığı 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirlendi.

Zanlılar, savcılık işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.