Motor kazalarına bir yenisi daha eklendi!

Dün gece Cumhuriyet Caddesi'nde, son zamanlarda sıklaşan motosiklet kazalarından biri daha yaşandı.

Motor kazalarına bir yenisi daha eklendi!
Bayburt Postası - Dün gece Cumhuriyet Caddesi'nde, son zamanlarda sıklaşan motosiklet kazalarından biri daha yaşandı. 16 yaşındaki Hakan Yıldız (sürücü) ve 17 yaşındaki Duha İnan, Bayburt Ortaokulu önünde bulunan orta refüje çarparak savruldu. 

Kazadan hafif sıyrıklar ile kurtulan ehliyetsiz gençlerin kask kullanmadığı ve motorunda plakasının bulunmadığı dikkat çekti.

Tekrar etmekte fayda var: Cumhuriyet Caddesi'nde, ehliyetsiz, kasksız ve plakasız bir şekilde seyir halinde olan gençler kaza yaptı!






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 9 yıl önce

Boyle olacagi belliydi. Hergun ayni eziyet plakasiz ehloyetsiz cocuklarin yuzunden huzurumuz kalmadi birde su egzos patlatmalari yokmu ayiptir yahu nedir bu boyle biktik. Trafik sube biraz sunlara dikkat etse daha iyi olur. Cevreye verdikleri gurultuden evimizde rahatca oturamiyoruz bu nedir.

Misafir Avatar
hakan yıldız 9 yıl önce @Vatandaş

Bu araç kullananlar heleki bayburttakıler motorları trafıkten saymıyolar dıkkatsızler

Beğenmedim! (1)
Avatar
vatandas 9 yıl önce

Bundan sonra bende sikayet edicem elimden geldigince cezalara gelince nasil oderse odesinle benim huzurum kaciyor arkadas sen dedin diyede memeleketi terk edecek degilim ehliyetsiz plakasiz motor binmekte neymis.

Avatar
peh 9 yıl önce

Valla cidden bunaltiyolar artik 3 binliraya dogan sahin motor alan yollarda muzik sonses nedir bu gormemislik

Avatar
murat ali 8 yıl önce

emnıyet motosıklet kullanan bu cocuklar uzerınde daha fazla mesaı harcamalıdır..

Avatar
Ahmet 9 yıl önce

Dostum rahatsız oluyosan bayburt u terk et biz böyle iyiz tabi biraz dikkat etmeleri lazım ama bazı karektrsizler hemen polise haber veriyo vede polis para cezası uyqulaniyo hiç düşünüyor musunuz nasl ödeyecek bunu bu qecler ceza yiyen cocuklarinin yerinde sizin çocuklarınızın olduqunu düşünün vede öyle yorum yapın.