Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bayburt için fırtına uyarsında bulundu.

Meteoroloji'den fırtına uyarısı
Bayburt Postası - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bayburt için fırtına uyarsında bulundu. Yarından (06.02.2016) başlayıp, Pazar günü akşam kadar süreceği belirtilen kuvvetli fırtınan, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi ve ulaşımlarda aksamalara neden olabileceği kaydedildi. 

Trabzon Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Doğu Karadeniz'de rüzgarın Cumartesi günü (06.02.2016) akşam saatlerinden itibaren hızını artıracak batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 7, yer yer 7 ila 9 (60-90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Pazar günü (07.02.2016) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir. 

Başlama Bitiş Saati: 06.02.2016- 07.02.2016/20:00

Oluşması Muhtemel Riskler: Ağaç ve Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar - Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi."
   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.