Kuşlar için ağaç dallarına ekmek astılar

Kayseri’de yiyecek sıkıntısı çeken kuşlar için ağaç dallarına ekmek parçaları asılması, görenlerin ilgisini çekiyor. Yağan kar ve soğuk hava, insanları olduğu kadar hayvanları da etkiledi. Hayvanlar, karla kaplı zeminde yiyecek bulma...

Kuşlar için ağaç dallarına ekmek astılar
Kayseri’de yiyecek sıkıntısı çeken kuşlar için ağaç dallarına ekmek parçaları asılması, görenlerin ilgisini çekiyor.

Yağan kar ve soğuk hava, insanları olduğu kadar hayvanları da etkiledi. Hayvanlar, karla kaplı zeminde yiyecek bulma sıkıntısı yaşarken, onların imdadına hayvanseverler yetişiyor. Bir taraftan sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları tonlarca yemi doğaya bırakırken, bazı insanlar da kendi imkanlarıyla kuşları beslemenin yollarını arıyor. Özel bir kurumun bahçesinde bulunan iki dut ağacının dallarına asılan ekmek parçaları buna en güzel örnek. Acıkan kuşlar, kondukları daldaki ekmekten yiyerek karınlarını doyuruyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.