Kozluk'ta yangın: 6 ev kül oldu!

Bayburt'un Kozluk (Kırtasor) Köyü'nde çıkan yangında 6 ev kullanılamaz hale geldi.

Kozluk'ta yangın: 6 ev kül oldu!
Bayburt Postası - Bayburt'un Kozluk (Kırtasor) Köyü'nde çıkan yangında 10 ev hasar görürken 6 ev ise tamamen kullanılamaz hale geldi.

Bayburt'a 29 kilometre uzaklıkta bulunan Kozluk Köyü'nde dün gece saat 01.00'da İzzet Teker'in evindeki soba bacasından çıktığı düşünülen yangın kısa sürede yandaki evlere sıçradı. Köy sakinlerinin itfaiyeye haber vermesiyle birlikte saat 04.00 civarlarında köye gelen Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar büyük oldu. İzzet Teker'in evinin soba bacasından çıktığı düşünülen yangında Ensar Asan, Ali Asan, Muammer Yavuz, Rahmi Yavuz ve Rafet Teker'e ait evlerin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Öte yandan gece başlayan ve bir anda büyüyen yangının sabaha karşı kontrol altına alınabildiğini anlatan köy sakinleri, "İtfaiye ekipleri sabaha karşı geldi. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Eğer rüzgar olsaydı yangın kontrol altına alınamazdı" dedi.



Olayın üzerine Kozluk Köyü'ne gelen Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, evleri yanan ailelere ve köy sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yanan evleri inceleyen ve yangının çıkış nedeniyle ilgili bilgi alan Başkan Memiş, "can kaybı olmaması sevindirici" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞABAN Yavuz 9 yıl önce

Allah kazadan beladan korusunok şükür can kaybımız yok işin sevindirici tarafı tekrar geçmiş oşsun

Avatar
Muhsin YAVUZ 9 yıl önce

Sormak lazım o itfaiyeye 4 saat sonramı müdahale ediyorlar

Avatar
ikram asan 9 yıl önce

allah yardımcıları olsun hepsinin

Avatar
akif 9 yıl önce

Amin

Avatar
Musa YAVUZ 9 yıl önce

Hepimize geçmiş olsun.
Rabbim bizleri böyle felaketlerle karşılaştırmasın.Cümleten geçmiş olsun..

Avatar
elbeyi 9 yıl önce

Evet Muhsin abi katılıyorum sana yangın itfaye arandıkta 3saat sonra gelmiş hatta yine bir arayana asılsız ihbar denilerek cevap verilmiş büyük bir sorumsuzluk var ortada

Avatar
elbeyi 9 yıl önce

Evet Muhsin abi katılıyorum sana yangın itfaye arandıkta 3saat sonra gelmiş hatta yine bir arayana asılsız ihbar denilerek cevap verilmiş büyük bir sorumsuzluk var ortada

Avatar
kocayusuf 9 yıl önce

sayın belediye başkanı boy boy resim çekilene kadar belediyeye biraz çeki düzen versin birazda işiyle uğraşşın böyle başı boş bir belediye olamaz