Kılıçkaya Köyü'nde yangın

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde çıkan yangında bir ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Kılıçkaya Köyü'nde yangın
Bayburt Postası - Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde çıkan yangında bir ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

Kılıçkaya köyünde Ali Malkoç'a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, evin bitişiğinde bulunan ahır ile samanlığa da sıçradı. Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği yangın, rüzgarında etkisiyle şiddetini artırdı.

Köy sakinlerinin haber vermesi üzerine Bayburt Belediyesi ve Aydıntepe Belediyesi'nden olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk gelen ekiplerin yangını kontrol altına alamaması üzerine olay yerine Demirözü Belediyesi, Arpalı Belediyesi ve Gökçedere Belediyesi'nden takviye ekipler geldi. Ekipler ve köy sakinlerinin müdahalesiyle yangın, ancak 5 saat sonra kontrol altına alındı.

Olayın duyulmasının ardından Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan ile Belediye Başkanı Haşim Şentürk Kılıçkaya köyüne gelerek köy muhtarı İhsan Malkoç'dan yangına ilişkin bilgi aldı.

Hayvancılıkla uğraşan 6 kişilik Malkoç ailesinin yangın esnasında yaylada olduğu, haber verilmesi üzerine köye geldiği kaydedildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.AA

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan akbaş 9 yıl önce

bu yangını cok ama cok abartarak yayınlamışsınız ben ve abim o köye müsafir götürdük ama sizin bahsettiğinşz itfayelerr hic bir işe yaramıyordu korkularından itfayenin üstüne cıkıpta yangına su tutamadılar ben ve dayanamadık ve cıktık yangına suyu tutduk zor oldu ama başardık sonradan bayburt belediyesınden gelen bir abi bize cok yardımcı oldu sizler abartı insanlarısnız abartmayı seviyorsunuz hep güzel yönleri yayınlarsınız böyle yaptık falan filan ama sizler sadece kendi menfatlerini bilen insalarsınız yazıklar olsun bayburt belediyesineki o insanları iclerinde barındırıyorlarrr yazık bee yazıkk