Kazayla ilgili 1 kişi daha gözaltında!

Bayburt'ta, otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düştüğü kazaya ilişkin soruşturmada, yol yapım çalışmasını yürüten yüklenici firmada görevli bir kişi daha gözaltına alındı.

Kazayla ilgili 1 kişi daha gözaltında!
Bayburt Postası - Bayburt'ta, otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düştüğü kazaya ilişkin soruşturmada, yol yapım çalışmasını yürüten yüklenici firmada görevli bir kişi daha gözaltına alındı.

Kentte 29 Mart Perşembe gecesi meydana gelen ve 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 4 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Soruşturma çerçevesinde dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yüklenici firmanın Bayburt sorumlusu C.A. ile mühendis Ş.A'nın ardından aynı firmada görevli K.Y. de gözaltına alındı.

K.Y'nin, jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde 29 Mart'ta İran plakalı otomobil, menfez inşaatı için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura düşmüştü. Kısa süre sonra Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüs de aynı çukura düşmüş, kazada 8 kişi yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

Kazaya ilişkin gözaltına alınan C.A. ile Ş.A, çıkarıldıkları mahkemece "birden fazla kişinin taksirle ölümüne sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 6 yıl önce

Olan ölene oluyor. Bayburt ta 1 yilda ihmal dan 20 kişi öldü. Japonya da, Deprem de bile bu kadar ölen olmuyor. Yarin cikarlar. Nerak etmeyin. Bayburt ta bůtůn yollar bubi tuzaği gibi. Aşaği kirzi yolu üzerindeki köprüde yillardir ölen ve sakat kalanlar oldu. Kimin umrunda. Köpek kadar değeri yok insan in bayburt ta. Yazik çok yazik.

Avatar
Adem 6 yıl önce

Bu taksir değil direk kasten taammüden adam öldürmek suçudur. 3 kuruş daha fazla kazanmak için 8 insanın canına sebep ol sonra taksirle adam öldürmekten yarılan 2 sene 3 sene hapis cezasıyla kurtul. Ne güzel dünya. Bu yerin birde altı var.

Avatar
alm 6 yıl önce

cok vurdumduymazlıkdır bu bu bıle bıle ibsana tuzaktır emıyetı alınmamıs her sey insana tuzakdır cezalar agır olmalı yol yapan fırmada demekkı alt kademeye yeterlı emıyet egıtımı ve dısıplını verılmemış

Avatar
Bayburtlu 69 6 yıl önce

Bayburtlu sahipsiz burda iş yapanlar işlerini hep savsakliyor başka memlekette olsa denetim olur eğitim olur yok yere gencecik kardeşlerimiz rahmetli oldu

Avatar
Halit 6 yıl önce

Bu firmanın yapmış olduğu resmen cinayet taksitli suç neymiş en ağırindan ceza verilmelidir çünkü bu birdegil iki değil bundan nemalanmaya çalışanlara yuh olsun....Bugunbana yarın sana

Avatar
elveda 6 yıl önce

bugüne kadar hangi aracına tonajdan ceza yazılmış çevre şehircilik ne kontrol yapmış, derinlere inin küçük ihmaller büyük felaket doğurdu. Yazık çok yazık

Avatar
Emın aktürk 6 yıl önce

Valisinden belediye başkanına firmadan taşeron firmasına kadar yetkililerin hepsi suçludur bu olayda ne bitmek bilmez yollarınız varmış bu ne sorumsuzluktur bu ne sallamseyitliktir bizler sizlerin yüzünden gardaş acısı yaşadık ey Mete Memiş ey Pehlivan koltuğunuzdan kalkın da çalışmaları takip edin hızlandırın önlemini tedbirini kontrol edin bizim ciğerimiz yandı sizinde yansın yansın ki işinizi belki doğru dürüst yaparsınız