Kavlatan'da mahsur kalan 20 kişi kurtarıldı!

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle Kavlatan köyünde mahsur kalan 20 kişi kurtarıldı.

Kavlatan'da mahsur kalan 20 kişi kurtarıldı!
Bayburt Postası - Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle Kavlatan köyünde mahsur kalan 20 kişi kurtarıldı.

İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Kavlatan köyünde mahsur kalanlar olduğu ihbarı üzerine İlçe Özel İdare ekipleri, 10 saat süren çalışmanın ardından köye ulaştı.

Sağlık durumları iyi olan 20 kişi ile köydeki 100 büyükbaş ve 200 küçükbaş hayvan, ekiplerin yardımıyla ilçe merkezine getirildi.

Soğanlı Dağı eteklerinde, Bayburt-Trabzon sınırında bulunan Kavlatan köyü, yer yer 10 metreye ulaşan kar kalınlığı nedeniyle kış döneminde boşaltılıyor.

Anahtar Kelimeler:
Kavlatan Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Afet 6 yıl önce

Devlet bunlara aydintepe de bedava kislik afet evi yapti. Onlarda bu evleri AYdintepe halkina parayla sattilar. Devlet baba yapar bi daha.

Avatar
Ali 6 yıl önce

Arkadaş şurada beş köylünün devlete yaptığı masrafı laf edenler peşine gittikleri insanların makam araçlarını hiç görmezler heralde

Avatar
metin 6 yıl önce

onlarda biliyorki kışın ulaşıma kapanıyor niye ısrar edip kalıyorlar ve devlete millete sıkıntı çıkarıyorlar laftanmı anlamıyorlar

Avatar
nazım 6 yıl önce

her sene aynı şeyler. nasıl olsa devlet gider bedava onları getirirler. niye zamanında gelsinlerki. delimi onlar.

Avatar
Kamuran 6 yıl önce

Ne zaman oldu bu

Avatar
Acil lazım 6 yıl önce

Her yıl aynı olaylar vuku buluyo ve saatler süren kurtarma operasyonu falan diyorlar kimsenin kurtara bildiği yok çünkü Bayburt valiliğimizin veya 112 acil sağlık hizmetlerinin kar küreyen paletli kurtarma araçları yok sayın ahali,vatandaslarimiz ölse öldükleri ile kalırlar Sayın Maliye Bakanımızın olaya el atması lazım yoksa kimsenin umrunda değil ölmüşler donmuşlar yazık yazık