Kaleden düşen kaya parçaları hasara yol açtı

Bayburt'ta, dün akşam başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren yağış, olumsuzluğa yol açtı.

Kaleden düşen kaya parçaları hasara yol açtı
Bayburt Postası - Bayburt'ta, dün akşam başlayan ve aralıklarla etkisini sürdüren yağış, olumsuzluğa yol açtı.

Aralıklarla devam eden yağmur sonucu tarihi Bayburt Kalesi'nin bulunduğu alandan kopan kaya parçaları, Kadızade Mahallesi Nevzat Karaoğlu Caddesi'ne düştü. Olayda, caddede park halindeki bazı araçlarda hasar oluştu.

İhbar üzerine söz konusu bölgeye giden polis ve belediye ekipleri, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.

Polis ve belediye ekipleri, düşen kaya parçalarının zarar verdiği araç sahiplerine ulaşarak araçlarını bulunduğu alandan almalarını istedi.

Cadde üzerine düşen kaya parçaları belediye ekiplerince iş makineleri yardımıyla yoldan kaldırıldıktan sonra cadde yeniden trafiğe açıldı.


*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKKI 8 yıl önce

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. O KAYA İNSANLAR GEÇERKEN DÜŞSEYDİ FELAKET OLURDU. BİRAZ UYANIK OLALIM. NERDE YANLIŞ, OLUMSUZ, İNSANLARI RAHATSIZ EDEN BİR ŞEY GÖRDÜĞÜMÜZDE HEMEN YETKİLİLERE HABER VERELİM. BU BİR İNSANLIK BORCUDUR. KESİNLİKLE NEME LAZIM DEMEYELİM.

Avatar
Raşit Yaman 8 yıl önce

Çok geçmiş olsun Köksal bey Allah görünür görünmez Kaza ve felaketlerden korusun.