İki hırsızlık olayının failleri yakalandı!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bayburt merkez ve Aydıntepe’de yaşanan iki hırsılık olayının faillerini yakaladı.

İki hırsızlık olayının failleri yakalandı!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bayburt merkez ve Aydıntepe’de yaşanan iki hırsılık olayının failllerini yakaladı.

Camikebir Mahallesi’ndeki evinden 1 adet altın yüzük, 1 adet altın bilekliği ile 6 adet kol saati çalınan S.K'nın polise başvurması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir araştırmanın ardından olayın failini buldu.

Çevredeki kamera kayıtlarından incelemelerde bulunan ekipler, çalınan saatlerden birinin Cumhuriyet Caddesi’nde gezen F.S.’nin kolunda takılı olduğunu gördü. Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınan F.S. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın faili F.S.’nin birçok suçtan kaydı olduğu ve cezaevinden yeni tahliye edildiği öğrenildi.

Şirket, bekçisi tarafından soyuldu!

Aydıntepe’de yaşanan diğer hırsızlık olayında ise, enerji sektöründe faaliyet gösteren özel bir firmadan toplam ağırlığı 1260 kilogram olan ve piyasa değeri yaklaşık 20 bin lira olan bakır kablo çalınmıştı.

Aydıntepe İlçe Emniyet Amirliği ekipleri yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda şirkette gece bekçisi olarak görev yapan M.Ş üzerinde yoğunlaştı. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile M.Ş.’nin evinde yapılan aramada evin bahçe kısmında toprağa gömülü vaziyette 108 kg ağırlığında bakır bulundu. Mahkemeye sevk edilen M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.