Hastane kavşağında yine kaza: 2 yaralı!

Bayburt Devlet Hastanesi kavşağında kazalar bitmiyor.

Hastane kavşağında yine kaza: 2 yaralı!
Bayburt Postası- Bayburt Devlet Hastanesi kavşağında kazalar bitmiyor. Aniden karşısına çıkan otomobile çarpmamak için yoldan çıkan araç 2 kardeşe çarptı. Olayda yaralanan ve Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan kardeşlerden birinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay öğlen saatlerinde gerçekleşti. Trabzon istikametinden Bayburt’a gelen 61 AC 669 plakalı aracın sürücüsü İsmail Topçu, Bayburt Devlet hastanesi istikametinden gelen ve aniden karşısına çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Araç, o sırada kaldırımda dolmuş bekleyen Hilal Odabaşı (15) ve Enes Odabaşı’na (7) çarptı. Kazada yaralanan kardeşler, çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan iki kardeşten Hilal Odabaşı’nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 7 yaşındaki Enes Odabaşı’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu kaçıncı kaza?

Hastane kavşağında yaşanan kazaların son bulması için trafik lambalarının kavşağa konulması gerektiğini belirten vatandaşlar, kazaların son bulması için yetkililerin bir an önce önlem almasını istedi. 

İlgili haber: Beklenen kaza!







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Asıl kavşak burada olmalıdır. Şehrin girişi şirin olmalı.Yonca şekli kavşak veya bu işin erbapları güzel bir kavşak yapmalıdır. Aras elektriğin önündeki ucube şeklinde sakın yapmasınlar. Selamlar

Avatar
mustafa 10 yıl önce

sögsek sonuna kadar haklıyız yeter yolu trafiğe mi kapatalım utanın utanın

Avatar
murat ali 10 yıl önce

hastane kavşağına gerekli önlem alınsın artık !!!

Avatar
bayburt sevdalısı 10 yıl önce

inşallah orda bide vekil kaza yaparda kendine gelir. Resim çekilip hava atmnak var segirdin.... Yazıklar olsun sana, Haram olsun sana oylarımız....

Avatar
ali bey 10 yıl önce

tam 3 senedir bi köprü yapamadılar böyle rezillik görülmedi adamlar diger sehirlerde 6 ayda battı cıktı yapıyorlar bizimkiler halen bi hızlanma şeridi bile yapamadılar

Avatar
Ya Sabır 10 yıl önce

Ne kadar saf, ne kadar kandırılmış, ne kadar mankurt (bilinçsiz köle), ne kadar geri zekalı halkımız var; hem hastane kavşağı hem de Çaykara kavşağı kazalara davetiye çıkarıyor, hiç kimseden ses çıkmıyor. Bu millet ne kadar sessiz sedasız üzerine bela davet ederse hem milli servetle ucube kavşaklar yapılır hem de iki de bir kaza haberi okuruz. Yetkililer, siz de aldığınız parayı helal helal yiyin ... facebookunuzda yayınlayacağınız fotoğraflarla ilgilenin !!!

Avatar
halfikaleli 10 yıl önce

TÜM BAYBURT'TA VE BURADA EN ÖNEMLİ ŞEY ''RANT''. EĞER RANT YOKSA HİZMET YOK. ARTIK YETER BIRAKIN RANT SEVDASINI HİZMET EDİN....

Avatar
Hasan KAYMAZ 10 yıl önce

Hastahane kavşağı olarak adlandırılan Bayburt-Trabzon yoluna Bayburt Devlet Hastanesinden gelen yolun bağlandığı kavşak ve tam bu yolun karşısındaki "Uygur Kent " olarak adlandırılan yen konutların (102 konut) ikamete açılmasıyla "Hastahane Kavşağı" can ve mal emniyeti açısından son derece risk taşımaktadır.Bu kavşağa ciddi bir çözüm getirilmeli trafik güvenliğini artırıcı tedbirler ilgili idarelerce bir an önce alınmalıdır.Gereğinin yapılması saygıyla arz olunur.