Evin üstüne kamyon düştü!

İstinat duvarı olmayan sokakta altyapı çalışması yapan kamyon yoldan aşağı düştü.

Evin üstüne kamyon düştü!
Bayburt Postası - Veysel Mahallesi'nde istinat duvarı olmayan Yamaç Sokak'ta altyapı çalışmasında kullanılan yüklenici firmaya ait kamyon yoldan aşağı düştü.



Adem Aslanhan yönetimindeki 23 HY 039 plakalı kamyonun Atmaca Sokak'ta bulunan iki evin üzerine yan yatmasıyla sonuçlanan kazada can kaybı ve yaralanma olmazken, iki evde de hasar oluştu.



Mağdur Vatandaş: İhmal var!

Atmaca Sokak No 4 adresinde bulunan evde oturan ve kazada evi zarar gören Abdulsamet Atayeter (24), olayda ihmal olduğunu iddia etti ve 2.5 aydır Yamaç Sokak'ta istinat duvarı çalışması yapılması için beklediklerini söyledi.

Yaklaşık 20 gün önce Yamaç Sokak'ta su arızası yaşandığını ve yapılan çalışmanın ardından istinat duvarının tamamen ortadan kalktığını belirten Atayeter, "Su arızası yapılmasının ardından yaklaşık 20 gündür Bayburt Belediyesi tarafından yolun her iki tarafına girilmez levhası konulmuştu. Buna rağmen yüklenici firmanın levhaları dikkate almayarak çalışmayı sürdürmesi bu sonucu doğurdu. Evimiz hasar gördü ama sevindirici olan olay anında evde kimsenin olmayışı ve herhangi bir can kaybının yaşanmaması" dedi.

Yamaç Sokak'ta istinat duvarı yapılması için Bayburt Belediyesi'ne dilekçe ile talepte bulunduklarını söyleyen Atayeter, "Yaklaşık 2.5 aydır sonuç alamıyorum. 2.5 aydır ihale sürecinin devam ettiği belirtiliyor. Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yazdım, ses çıkmadı. Halen bekliyoruz" şeklinde konuştu.

3 saat oldu, halen sürüyor

Öte yandan kamyonu düştüğü yerden çıkarmak için çalışmalar sürüyor. Olay yerine gelen kepçeler tarafından yapılan çalışma mahalle sakinleri tarafından da merakla takip ediliyor.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.