Erdoğan’ın dikkatini çeken dev pankartlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt mitinginde Bayburt Kalesi’ne asılan dev afiş ve pankart ilgi çekti.

Erdoğan’ın dikkatini çeken dev pankartlar
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt mitinginde Bayburt Kalesi’ne asılan dev afiş ve pankart ilgi çekti. Cumhuriyet Caddesi’ne dün geceden asılan pankartların tamamının kaldırıldığı mitingde tarihi kaleden görülen ve Erdoğan’ın da dikkatini çeken dev pankart SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz tarafından astırıldı.

Bayburt Kalesi’ne asılan ve üzerinde ‘Kale gibisin be Reis”, ve “Sen nereye biz oraya’ yazılı dev pankartlar miting alanındakilerin olduğu kadar Erdoğan’ın da dikkatinden kaçmadı. Konuşmasının ardından kendisi için Bayburt Kalesi'ne asılan dev pankartı gören Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gülümsediği ve eşi Emine Erdoğan'a da pankartı işaret ederek gösterdiği gözlendi.





Toplu açılış törenine katılan Erdoğan, daha sonra Saat Kule Meydanı’ndan vatandaşlara seslendi. İşte Erdoğan'ın Bayburt'ta yaptığı konuşma ve ziyaretine ilişkin detaylar...




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ünsal Karabulut 10 yıl önce

ÜLKEMİZİ 'KORKUYA', 'ENDİŞEYE' VE HUSUMET DOLU GÜNLERE GÖTÜRMEYİ BAŞARAN CUMHURBAŞKANI, 'DEDE KORKUT DİYARI' MEMLEKETİM BAYBURT'TA İMİŞ...MAALESEF HEMŞEHRİLERİM; 'BAYBURT KALESİNE ONA 'ÖVGÜ DOLU SÖZCÜKLERLE' HİTAP ETMİŞ.
Geçim derdi ve işini kaybetme endişesi ile 'sorgulamaktan', 'düşünmekten' ve 'araştırmaktan imtina eden Bayburt gibi şehirlerde de insanların siyasetten uzak kalmaları doğal. Bu kentimizde; ABD gibi 'çıkarı uğruna makyavelistliğin en alasını kullanan' emperyalizmin başlarına bela ettiği sisteme boyun eğmesi Bayburt için dün ne ise bugün de odur.Bu durum zamanında ANAP vd.kitle partilerine boyun eğdiği gibi bugünde geri kalmışlığını sağlayıcı unsurların en önemlilerindendir. Ayrıca; insanlar köklü bir mücadele anlayışından ve idealist olmaktan yoksun bırakılınca zulme ve haksızlığa karşı direnme cesaretini kendilerinde bulamazlar.

Avatar
singah li 10 yıl önce

Ünsal Karabulut! Senin gibi ardina bakmadan Bayburttan gidip Haricten gazel okuyanlar çok! bu memleketin insanı % 80 küsür ile Tayyip Erdoğan a oy verdi ve en doğrusu da buydu. Artık o eski günler geride kaldı uyan! Iletisim çağındayiz insanlar olan biteni çok iyi okuyor ve biliyor. Kokusmus zihniyetiniz Osmanlı tokadini yedikce zirvalamaktan başka hiçbir şey yapmadı. O gittiğin yerden Bayburt a bakınca ne gördün bilmem ama benim Bayburtum son derece idealisttir ve zalimleri kahreden bir duruşu var . Kitle partisi dediğin bu memleketin öz be öz kendisidir. Bu insanlar 90 yıldır hor görüldü irdelendi ama unutmadı zamanı geldi ve cevabını sandıkta tokat gibi yapıştırdi. Burda doğup büyüyen sonra gidip burayı beğenmeyen beyzadeler siz hala Bayburt insanını küçük görmeye devam ediyorsunuz! Bayburt küçüktür ama göç almamış kimyası ile bozulmamış öz be öz Türk yurdudur! İnsanı çok büyüktür vesselâm.

Avatar
coruh69 10 yıl önce

ünsal kardeş bahsettiğiniz paralel yapıysa sonuna kadar gidilecek, devlete baş kaldıranın başı kesilecek

Avatar
fahri 10 yıl önce

Ünsal karabulut niye zoruna gidiyor.deve kuşu gibi başını kuma gömdüğünden at gözlüğü taktığından bir şey göremezsin tabii.insanların cumhurbaşkanını niye severler bir gönüle girmek öyle kolay değil.Muhsin Yazıcıoğlu gibi yiğit bir adamın partisini ne hale getirdiniz.millet görüyor kimin ne yaptığını, Bayburtlu olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı karşılamak ağırlamak şereftir.size kim bakar.milletin iradesini hiçe sayacaksınız haşhaşilere destek vereceksiniz.birde atıp tutacaksınız.vatana ihanet edenler temizlenecek yarası olan gocunacak böyle..

Avatar
coruh 69 10 yıl önce

devlete başkaldıranın kralı içerde yatıyor. İlla bişe yapılcaksa ona yapılsın. terör örgütünün mesejı meliste meydanlarda okunuyor. siz önce aponun kesinde paralel kolay

Avatar
bayburt ,lular 10 yıl önce

bayburt ak.parti il başkanlığına açık bildiri,sn c.başkanı 1 gün önce rizede.s.t.k.ile
rizenin kalkınması adına,ar-ge yapıldı,Bayburtta neden yapılmadı,neden niçin.???

Avatar
muharrem 10 yıl önce

Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir adamı kimin öldürttüğü hakkında hiç düşündünmü? fahri bey. son 12 yılda kendine rakip olarak gördüğü herkesi bir bir katleden ve haksız yere içeri attıran kim? ama iş pkk ve tayyibin sayın aposuna gelince kılı bile kıpırdamıyor tayyibin. bayburt gibi yerlerdede din iman ile siyaset yapınca herşey tamamdır.

Avatar
nurcan sengün 10 yıl önce

Almanyada yaşayan bir bayburtlu olarak gurur duyuyorum cumhurbaşkanımızla ysk nın tüm engellemelerine rağmen herkes randevuyla oy verecek demelerine rağmen başardık ço sükür çok net ve açık bir şekilde herşeyi görüyoruz