Emniyetten torbacılara darbe: 3 kişi gözaltında!

Bayburt'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Emniyetten torbacılara darbe: 3 kişi gözaltında!
Bayburt Postası - Bayburt'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "sokak satıcısı" olarak tabir edilen şüphelilerin, Ramazan Bayramı dolayısıyla kentteki nüfus yoğunluğunu da fırsat bilerek yüklü miktarda uyuşturucu madde nakledecekleri bilgisine ulaştı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile bu kişilerin yakalanması için operasyon başlatan ekipler, O.T, H.B.B ve Y.E.G'yi gözaltına aldı.

Kendi aralarında, "Şeker Bayramı geldi", "şeker var mı?", ''şeker getirdim" gibi şifreli konuşmalar yaptıkları belirlenen zanlıların evlerindeki aramalarda, 250 adet uyuşturucu hap, 9 gram skunk esrar maddesi ile 0,69 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 7 yıl önce

sayın yayıncı bunların isimlerini ve resimlerini açıkça göstersenize. kim bunlar.insanlarda tanısın ona göre arkadaş mı komşumu böle üstü kapalı haber mi olur

Avatar
istanbul 7 yıl önce

Kardesim bunlarin fotograflarini yayinlarin isimlerini verinki bayburtlu bilsin kendisini zehirleyeni ve emniyete de yardimci olsun baglantilarini goren duyan vardir mutlaka

Avatar
Baybars 7 yıl önce

Ustt yorum yapan katdedlerimiz hakli teshir edin bu adamlari basinin gotevi halki uyarmaktir