Emniyet müdürü cinayetinde 1 kişi daha aranıyor!

Ömer Lütfü Evci'nin, kaldığı apartta ölü bulunduğu cinayetle ilgili 1 kişi aranıyor.

Emniyet müdürü cinayetinde 1 kişi daha aranıyor!
Bayburt Postası - Ömer Lütfü Evci'nin, kaldığı apartta ölü bulunduğu cinayetle ilgili 1 kişi aranıyor. Önceki gün Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden 3 kişinin gözaltına alındığı olayda, dün gece 1 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltına alınan öğrencilerin cinayete kurban giden Ömer Lütfi Evci ile aynı apart otelde kaldıkları öğrenilirken, öğrencilerden birinin dün Bayburt Devlet Hastanesi’nde çeşitli kontrollerden geçirildiği bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan dün itibariyle 2 kişinin arandığı ve akşam saatlerinde 1 kişinin göz altına alındığı olayda 1 kişinin daha arandığı belirtildi.

Aşk cinayeti şüphesi

Cinayet olduğu kesinleşen olayla ilgili şu ana kadar 4 kişi gözaltına alınırken, cinayetin nedenleri ile ilgili bazı iddialar ortaya atıldı.
Gözaltına alınan öğrencilerden birinin olayın şüphelisi olduğu öğrenildi. Ulusal basına yansıyan haberlere göre cinayet nedenin ise gönül ilişkisi olduğu iddia edildi.  

Anahtar Kelimeler:
Ömer Lütfü Evci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilen bilir 9 yıl önce

Yalan yanlış haberler yapmayın sonunda mahkemelik olcaksınız