Ekmeğe yüzde 25 zam

Bayburt’ta ekmek gecikmeli de olsa zam gördü.

Ekmeğe yüzde 25 zam
Bayburt Postası - Bayburt’ta ekmek gecikmeli de olsa zam gördü. 6 ay önce yapılan, sonrasında gelen tepkiler üzerine geri çekilen yüzde 25 ekmek zammı bugün itibariyle geçerli oldu.  

Fırıncıların maliyetleri karlşılayamadıkları yönündeki talepleri doğrultusunda onaylanan zam sonucu 250 gram ekmek bundan böyle 1,25 liradan satılacak. Bayburt Belediyesi’ne ait Halk Ekmek Fırını ise satışlarına eski tarifeden devam edecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beyrek 6 yıl önce

Bence Belediye ekmeği bakkallarda satılmalı. Böylece halka daha çok ulaşır. Böylece fiyat dengesi vatandaş lehine döner.

Avatar
vatandaş 6 yıl önce

ekmek bari 300 gr olsun,fakir-fukara var.!!,öyle değilmi tşkler

Avatar
seko69 6 yıl önce

yahu biz vatandaş olarak nasıl bir mahlukatız? yav kardeşim ben fırıncı değilim. sadece bir vatandaşım. Ekmek fiyatına neden itiraz ediyoruz. herşeye ZAM gelmiş, maliyetler artmış. bırakın fırıncı da kendi kârını düşünsün. herşey artarken ekmek neden ucuz olsun? bu nasıl bir mantık. ekmek zammını doğuran diğer zamlar eleştirilmiyor, ekmek zammı eleştiriliyor. diğer zamlar cebimizi yakmıyor mu? bizi mağdur etmiyor mu? neden konu ekmek olunca sitemler başlıyor? AKP Yeni Türkiye dedi, kalkınan ekonomi, büyüyen türkiye, milli geliri fazla türkiye, ama vatandaşı sömüren, kanını emen bir türkiye görüyoruz. sitem edecekseniz eğer fırıncıya bakkala manava değil oy verdiğiniz AKPye sitem edin. ve düşünün neden biz bu hallere geldik. israf, yolsuzluk, saltanata para yetiştiremiyor AKP.. bu nedenle vatandaşın sırtına biniyor. bütün bu olumsuzluklara ne MHP, ne CHP ne HDP ne diğer partiler ses çıkarmıyor. herkes nasıl malı götürürüm derdinde. vatandaşın durumunu bilen yok..

Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

NEDEN ELEŞTİRİ YAPIYORSUNUZ Kİ BEN DE BUNU ANLAMIYORUM HERŞEYE RAĞMEN OY VERMEDİNİZ Mİ ŞİMDİ ADAMLAR 25 KURUŞÇUK ZAM YAPMIŞLAR NE DE OLSA PARA KALMADI ORADAN BURADAN TOPLAMALARI LAZIM PARALARI SİZLERİN CEBİNE GÖZ DİKMİŞLER SİZLER DE VERİVERİN SIKINTI OLMASIN ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE YÜZDE 90 SIKINTI YOK YAŞ YUPPİ OLEY İŞTE BU BİZİ KMSE TUTAMAZ ARANAN BAYBURT İSTENEN BAYBURT HEDEFLENEN BAYBURT YENİ BAYBURT HOŞGELDİ SEFALAR GETİRDİ

Avatar
Mirza Bey 6 yıl önce

Artık Millet Ekmekte Yemeyecek..

Avatar
vehbi 6 yıl önce

yüzde 25 helalmi önce gramını düşürdünüz zam yaptınız şimdi gram artırmadan vatandaşa yaktınız ALLAH var ne olacak hesap günü siyasiler bu işe dur diyin yoksa seçimlerde bu millet size oy vermez zaten belediye başkanı kaybetmek için elinden geleni yapıyor ha gayret

Avatar
Baberti 6 yıl önce

Demekki refarandumu beklemişler zam için

Avatar
mert 6 yıl önce

bencede ekmek yemeyin çok zararlı. götürün on ekmek parasıyla bir paket sigara alın daha faydalı