Ecstasy ve esrar satmak isteyen 3 kişi tutuklandı!

Bayburt'ta ecstasy ve esrar satışı yapmak isteyen üç kişi tutuklandı.

Ecstasy ve esrar satmak isteyen 3 kişi tutuklandı!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; başka illerden uyuşturucu ve uyarıcı madde getirerek Bayburt'ta satış yapmak isteyen Y. D.,  M. K., E. K. ve S. Ç. isimli dört şahıs yakalandı.

Şahısların üstlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalar sonucunda farklı renk ve ebatlarda 78 adet ecstasy hap ile 1,82 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiştir. 14.11.2019 günü adli makamlara sevk edilen Y. D., E. K. ve S. Ç. isimli üç  şahıs  tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.