Dolmuş ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Bayburt'ta dolmuş ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Dolmuş ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı
Bayburt Postası - E.A'nın kullandığı 69 D 0002 plakalı dolmuş Kışla kavşağında H.B. yönetimindeki 29 DH 673 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki aracın refüje savrulduğu kazada, sürücü E.A. ile dolmuşta yolcu olarak bulunan Esra Şentürk ve Yasemin Günal yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüye Esentepe Mahallesi'nden şehir içi istikametine giden kamyonetin kırmızı ışıkta durduğu yansıyor.

Görüntüde yeşil ışığın yanmasıyla kamyonetin hareketlendiği, Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsü istikametinden gelen dolmuşun kendisi için yanan kırmızı ışıkta durmayarak kamyonete çarpması yer alıyor.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 5 yıl önce

Bu donmusculara dur diyecek kimse yok bu memlekette

Avatar
Murat Durak 5 yıl önce

Her ama ki gibi kural tanımayan dolmuş soförleri

Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Dolmuşcular ali kıran başkesen sanıyorlar kendilerini trafikte saygıyı bırak kurallara bile uymuyorlar bir ellerinde telefon diğeri diraksiyonda