Dikkat! Meteoroloji'den 24 ile uyarı

Meteoroloji'den Bayburt için uyarılar geldi.

Dikkat! Meteoroloji'den 24 ile uyarı
Meteoroloji'den Türkiye'nin dört bir yanı için peş peşe uyarılar geldi. Saat veren Meteoroloji 24 ilde yaşanacak sele karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istendi.

Meteoroloji, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Karadeniz'in doğu kesimleri İç ve Doğu Anadolu'da Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir,Niğde, Adana, Osmaniye ve Mersin Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars ve  Bingöl'ün kuzeyi ile Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Rize ve Artvin için peş peşe uyarılarda bulundu. 

AKŞAM SAATLERİNE DİKKAT 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada bugün akşam saatlerine kadar, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Kırşehir,Niğde, Adana, Osmaniye ve Mersin'in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini belirtildi. Ayrıca  Türkiye'nin  kuzeydoğu kesimlerinde görülecek yağışların Erzurum, Erzincan, Ardahan, Kars ve  Bingöl'ün kuzeyi ile Trabzon, Bayburt, Gümüşhane, Rize ve Artvin'de yerel olarak  kuvvetli olmasının beklendiği ifade edildi.Açıklamada, meydana gelebilecek su baskını, ani sel, ulaşımda aksama,  yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli  olması istendi.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ise  Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'ı kapsayan bölgede yarın sabaha  kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.   Hava sıcaklıklarının 2-3 derece düşeceği öngörülen bölgede, özellikle  Tunceli ve Bingöl'de yağışlar yer yer kuvvetli olacak.

Bölgede beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle meydana gelebilecek  olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması  istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.