Demirözü Barajı'nda kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Bayburt'un Demirözü ilçesinde baraj gölünde kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.

Demirözü Barajı'nda kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Bayburt Postası - Bayburt'un Demirözü ilçesinde baraj gölünde kaybolan kişinin cesedi bulundu.

Demirözü'nde Lori Çayı üzerine kurulu sulama amaçlı Demirözü Barajı gölünde kafes balıkçılığı yapan Emre İşi ile dün bindiği teknenin alabora olması sonucu kaybolan Tamer Lüleci'nin (39) arama çalışmalarına yeniden başlanıldı.



Bayburt AFAD koordinesinde kente gelen Rize Deniz Polisi Sualtı Grup Amirliği ekipleri, yaptıkları aramada Lüleci'nin cansız bedenine ulaştı.

Tamer Lüleci'nin cesedi, cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bayburt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Arama çalışmalarının yapıldığı Demirözü Barajı'na sabah erken saatlerde gelen Tamer Lüleci'nin babası Nevzat Lüleci ile diğer aile yakınları da ekiplerin çalışmasını takip etti.

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu da arama çalışmalarının yapıldığı Demirözü Barajı'na gelerek baba Nevzat Lüleci'ye taziyelerini iletti.

Demirözü Barajı gölünde kafes balıkçılığı yapan Emre İşi, yanına misafir olarak gelen arkadaşı Tamer Lüleci ile kafeslerdeki balıklara yem vermek için tekneyle açılmıştı. Teknenin alabora olmasıyla suya düşen Emre İşi çevredekilerin yardımıyla kurtarılmış, Tamer Lüleci ise kaybolmuştu. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.