Çoruh'taki tehlikeli oyun sürüyor

Son yılların en etkili soğuklarına şahitlik eden Bayburt'ta Çoruh'taki buzlanmaya birlikte gelen tehlike devam ediyor.

Çoruh'taki tehlikeli oyun sürüyor
Bayburt Postası - Son yılların en etkili soğuklarına şahitlik eden Bayburt'ta Çoruh'taki buzlanmaya birlikte gelen tehlike devam ediyor. Geçtiğimiz ay Türk Dünyası Parkı arkasında gözümüze çarpan tehlikeli oyun bu kez Bayburt Konağı önünde objektifimize yansıdı. 

Yer yer buz tutan Çoruh'ta oyun oynayan gençler farkında olmadıkları tehlikeyle baş başa kalıyor. Geçtiğimiz günlerde Erzurum'un İspir ilçesinde Çoruh Nehri'nde meydana gelen ve 11 yaşındaki bir çocuğun boğulmasıyla sonuçlanan talihsiz olay tehlikenin boyutlarını da ortaya koydu.  

Her an için hayati bir tehlike ile yüzyüze olan çocukları Çoruh Nehri'nde gören vatandaşları duyarlı olmaya çağırıyor, ailelerin bu tür konularda çocuklarını ısrarla uyarmaları yönündeki çağrımızı hatırlatıyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.