Çocuklarını kurtardı, kendisini kurtaramadı!

Bayburt'ta piknik için gittikleri bir köyde çocuklarının boğulma tehlikesi geçirdiğini fark ederek Çoruh nehrine giren kişi hayatını kaybetti.

Çocuklarını kurtardı, kendisini kurtaramadı!
Bayburt Postası - Bayburt'ta, boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmak için Çoruh Nehri'ne giren kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Bilal Gazi (34) kardeşi Murat Gazi ve ailesiyle birlikte hafta sonu tatilinde piknik yapmak için il merkezine bağlı Aslandede köyüne gitti.

Serinlemek için Çoruh nehrine giren iki çocuğu ile bir yakınının kızının boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Bilal Gazi suya girdi. Çocuklarını ve yakınının kızını boğulmaktan son anda kurtaran Gazi, akıntıya kapılarak kayboldu.

Çevredekilerin Gazi'yi bulma çabalarının sonuçsuz kalması üzerine, olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri çağırıldı.

Nehirde yapılan arama çalışmalarında kısa süre sonra Bilal Gazi'ye ulaşıldı. Acil servis ekiplerinin kalp masajı yaptığı Gazi'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Gazi'nin cenazesi daha sonra Bayburt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.AA




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 8 yıl önce

Cok yakinen akrabası oluyorum çok ama çok üzüldüm hayatları küçük yaşta çileli oldu hz Allah rahmet eylesin makamını cennet eylesin yavrum aile sine sabır versin

Avatar
tespit 8 yıl önce

Guneydoguda hamileye kalkan helikopter vatansever bayburtkuya kalkmiyor cimagildaki olumlu kaza ve bu aci olay....

Avatar
Bülent Trabzon 8 yıl önce

Kardeşim benim mekanın cennet olsun ne mutluki senin gibi bir kardeş tanıdım mekanın cennet bahçesi olsun

Avatar
Ali 8 yıl önce

Senin gibi insani tanidim icin cok motlu oldum rabim taksiratini af etsin yerin cenet olsun

Avatar
fethi karadağ 8 yıl önce

Yakından tanıdığım güzel insan bilal kardeşim e Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ailesine sabır versin

Avatar
Ünsal usta 8 yıl önce

Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabır versin Nur içinde yat güzel insan

Avatar
OĞUZ AKDENİZ 8 yıl önce

Bu güzel ağabeyimizde İnşAllah ALLAH (C.C) katında Şehit sayılacaktır. 1 İnsanı öldüren nasıl ki bütün insanlığı öldürmüşse, bir canı kurtaran da bütün insanlığı kurtarmıştır. Rabbım tahsilatını affetsin, kederli ailesine ve yakınlarına sonsuz sabırlar versin. Ey Alemlerin Rabbı ! Sen bu güzel ağabeyimize Rahmetinle muamele göster. ( AMİN)

Avatar
İsmet çakal 8 yıl önce

Çok değerli Yiyenim bilal gazi bu dünyada yüzün gülmedi inşalla cenabı Allah seni cennetin en güzel yerinde meleklerle güldürü