Cinayet davasında karar günü açıklandı

Bayburt'ta, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci'yi öldürdüğü ileri sürülen üniversite öğrencisi Bayram Çakır'ın yargılanmasına dün devam edildi.

Cinayet davasında karar günü açıklandı
Bayburt'ta, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci'yi öldürdüğü ileri sürülen üniversite öğrencisi Bayram Çakır'ın yargılanmasına dün devam edildi.
Bayburt Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanık Bayram Çakır, maktulun yakınları ile avukatı hazır bulundu.

Duruşmada sanık Çakır'a, bir önceki duruşmada bugün kararın açıklanacağının belirtildiği ancak 3 avukatının da davadan çekildiği hatırlatılarak, bununla ilgili söyleyecek bir şeyi olup olmadığı soruldu.

Çakır ise avukatlarının çekileceğini bildiğini belirterek, "Ailem yeni bir avukatla görüşüyor. Ben bu yüzden ek bir süre talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyetinin, bu konudaki görüşünü sorduğu maktul Evci'nin avukatı Mehmet Güleç, takdirin mahkemede olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti bunun üzerine, sanığın davayı uzatmaya yönelik tutumlarda bulunduğunu ifade ederek, sanığa vekaleten bir avukat tutulup davada kararın bugün açıklanmak üzere duruşmayı erteledi.

Davanın iddianamesinde, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu'nda görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci'nin 14 Kasım 2014'te kaldığı apart otelde öldürülmesine ilişkin, Bayburt Üniversitesi öğrencisi Bayram Çakır'ın "canavarca hisle kasten adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi isteniyor.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.