Buz tutan Çoruh, 11 yaşındaki çocuğu yuttu!

Çoruh Nehri, 11 yaşındaki Atakan Zor’u yuttu.

Buz tutan Çoruh, 11 yaşındaki çocuğu yuttu!
Bayburt Postası - Çoruh Nehri, 11 yaşındaki Atakan Zor’u yuttu. Erzurum’un İspir ilçesinde dün acı bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre dün saat 15.00 sıralarında devriye gezen güvenlik güçleri, Çoruh Nehri’nde buza tutunmuş bir şekilde bekleyen bir kişiyi gördüler.

Vatandaşlarla birlikte olay yerine çağrılan ekiplerin ip atarak sudan çıkarmaya çalıştığı Atakan Zor, kurtarılamadı. Buza tutunarak bir süredir suda bekleyen genç çocuğun elleri soğuktan etkilendiği için kendisine uzatılan ipi tutacak gücü kalmadı. Daha fazla dayanamayan çaresiz 11 yaşındaki Atakan, kendini akıntıya bıraktı ve buzların altında gözden kayboldu.

Olayın ardından AFAD ekipleri çalışma başlattı. Çoruh Nehri’nde buzları kırarak dalış yapan ekipler, akıntının çok güçlü olduğu suda arama çalışmalarına dün ve bugün devam ederken, Zor’a ait herhangi bir ize rastlanılmadı.

Öte yandan suya nasıl düştüğü bilinmeyen Atakan Zor ile ilgili olay yerinde bulunan vatandaşlardan bazıları buzları kırıp balık tutmaya çalıştığını söylerken, bazıları ise asma köprü üzerinde kızakla kayarken Çoruh’a düştüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.